Avoimet työpaikat


31.8.2015

PubliCo Oy on vuonna 1992 perustettu B to B viestintään ja markkinointiin erikoistunut kustantamo. Useat toimialamediamme tarjoavat asiakkaidemme käyttöön tehokkaat ja mitattavat markkinoitiviestinnän kanavat.

Tuotteidemme laadun takana on ammattitaitoinen toimittajakunta kuvaajineen sekä tarkkaan valikoidut jakelukanavat ammattimessujen, tilaaja- suorapostitusten, kuin myös sähköisen median osalta.

Asiakkaamme ovat kohderyhmänsä markkinoinnin sekä mainonnan ammattilaisia ja tarjoamme heille räätälöityjä palveluja tuotteidemme ja osaamisemme kautta.

Haemme nyt joukkoomme

Myyntineuvottelijaa

Työnkuvaasi kuuluu asiakkaidemme kanssa asiointi puhelimitse ja asiakaskäynnein sekä messutapaamiset ammattimessuilla. Tarjoat asiakkaillemme erilaisia markkinointiviestinnän malleja liittyen julkaisuihimme aina mainonnasta artikkeli- ja messuyhteistyöhän asti. Pääset työssäsi käyttämään ja kehittämään myyntitaitojasi, perehdyt asiakaslähtöisten ratkaisumallien käyttöön sekä tulet oppimaan B to B kustannusalan konseptimme, unohtamatta sähköistä markkinointia.

Luonnollisesti koulutamme sinut tehtävääsi ja käytämme toiminnassamme myös jatkuvaa ulkoista valmennusta coaching-yhteistyökumppanimme kanssa. Toivomme että haluat edetä yrityksessämme ja urallasi eteenpäin ja tarjoamme siihen koko tiimimme tuen. Aikaisempi työkokemus esim. teknisestä myynnistä tai kustannusalalta katsotaan eduksi.

Rekrytoinnin yhteydessä sinulla on mahdollisuus tavata myynnin ja tuotannon henkilöstöämme ja voit keskustella myös heidän kanssaan tulevasta työnkuvastasi ja yrityksestämme.

Palkkauksemme koostuu pohjapalkasta ja myyntiin sidotusta provisiosta.

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si 30.9. mennessä osoitteeseen: jussi.sinkko@publico.com

Lisätietoja antaa PubliCo Oy:n toimitusjohtaja Jussi Sinkko puh. 020-162 2210


 
© PubliCo Oy 2014 | Pälkäneentie 19 A, FIN-00510 Helsinki | Puhelin (020) 162 2200